Šljivovica Brka Simex

trenutno nema na lageruLokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Šljivovica Brka Simex
 

 

 

1 l, 45% alc.

Kristalno bistra i čista rakija šljivovica koja je odležala u prohromskim buradima. Rakija je destilovana iz zrelog voća šljive. Nosi ime i oznaku „Brka“ - čovek sa brkovima.

Alkohol se rađai isključivo iz voća. Voće se fermentira obično 3 nedelje. Ne dodaju se veštački aditivi. Masa fermentisanog voća se zatim destiliše, obično u posudama za destilaciju zapremine 100 l. Fermentirana masa se zagreva u posudi za destilaciju i oslobađaju se alkoholne pare. Isparavanje alkohola se zatim hladi i postaje tekuće rakije. Rakija se čuva u buradima, ponekad već decenijama. Voćni sastojci koji su zagrejani i pretvoreni u pare, a zatim ponovo pretvoreni u tečnost, moraju se smiriti.

 


about brandyKvalitetna rakija 3 / 5
Podseća na votku svojom čistoćom, ali nosi karakteristike voćne rakije. Ima uravnoteženu aromu, a njene kiseline i alkoholi su homogeni.

 

Simex Distillery

Jedan od najvećih proizvođača rakije Simex Subotica je osnovan 1991. godine. U proizvodnom programu ima preko 60 različitih brendova alkoholnih pića, kao što su rakija od šljiva i grožđa i likeri. Zrelo voće se destiluje u velikim kapacitetima koristeći modernu tehnologiju. Tehnološki procesi su u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima. Kontrole konstantnog kvaliteta se izvode u ISO i TUV sistemu.

 

 

trenutno nema na lageru

Nazad
Trenutno gledate: Šljivovica Brka Simex