Starohopovski gorki liker

130.01HRK PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

Čista organska lozova rakija u osnovi koja odležava sa 10 ljekovitih biljaka sa Fruške gore. Starohopovski gorki liker prave monasi manastira Staro Hopovo na Fruškoj gori.

0.7 l, 35% alc.

Čista i organska lozova rakija u osnovi koja odležava sa 10 lekovitih trava sa Fruške gore.

Lozova rakija se pravi na tradicionalni način od zrelog grožđa sa Fruške gore. Rakija dostiže 52% v/v, a zatim se ponovo peče i svodi na 50% v/v. Rakija odležava sa ljekovitim biljkama sa Fruške gore dostižući neophodnu gustinu, boju i aromu. Najzastupljenija ljekovita biljka je lincura 3 g/ l (Gentiana Cruciata).

 

manastir drveno bure za rakiju stara Rakija Čaša za rakiju Zeleno Žuta Rakija sobna temperatura Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Kvalitetna rakija 3 / 5
Malo jače za moj ukus. Protrese Vas svaki put kad gucnete. Pretpostavljam da je ljekovito piće. Da, ovo biste trebali da probate ako imate problem sa nesanicom, apetitom, itd. Kad ga pogledate ili pomirišete, asociraće Vas na monahe koji ga prave.

 

Hopovo Monastery Destilerija

Ovo jedinstveno prirodno piće je napravljeno od gorkih i aromatičnih trava sa osunčanih padina i livada Fruške gore. Ekstrahovani sastojci ovih biljaka imaju isceljujući efekat na organizam.

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači