Tastebrandy Tim

Nenad Nenad
suosnivač

Cijeli radni vijek proveo je u bankama, posebno se baveći deviznim plaćanjem, kreditnim karticama, prodajom i ugovornim odnosima. Inicirao je osnivanje stranice tastebrandy.com 2009., kao jedine online trgovine na Balkanu specijalizirane za prodaju rakije. On je zadužen za razvoj. Gotovo svaki dan dolazi na posao s čudnim poslovnim idejama od kojih nas boli glava. Zato želimo da barem jedno jutro dođe bez novih ideja. Da se malo odmorimo.

Interesi: geostrateška politika, integracije, ekonomski sustavi, monetarne promjene, suvremeni novac, elektronički novac.
Bojan
suosnivač

Ovaj građevinski inženjer nam je zadužen za informatiku, internet marketing i ostale neshvatljive stvari. Njegovo sudjelovanje u poslovanju rezultiralo je novim aplikacijama, poboljšanim upravljanjem zalihama i inovacijama u pakiranju. Posvećen je novim aplikacijama i modernom internetskom dizajnu. Počinje se sve više brinuti za našu trgovinu, a mi sve više brinemo o njemu.

Interesi: geostrateška politika, integracije, ekonomski sustavi, monetarne promjene, suvremeni novac, elektronički novac.
Bojan
Dijana Dijana
Briga o kupcima i računovodstvo

Odgovorna za korisničku podršku, carinske postupke i prosljeđivanje, nabavu i fakturiranje, porezna pitanja i računovodstvo. Probleme rješava s takvom lakoćom, da nas sve to nervira.

Interesi: osim što je divna supruga, uvijek uči i pronalazi nove načine da ispuni naše nove zahtjeve.
Lana
Pijrevodi, tekstovi i poezija

Brine se za njemačku i englesku verziju naše stranice. Njemački joj je materinji jezik i predaje njemačku i englesku književnost na sveučilištu. Ne znamo kako joj ide sa studentima, ali ne možemo više podnijeti braću Grimm i Shakespearea. Ova trgovina, Lana, nije roman.

Interesi: posvećena mužu i dvoje djece, slobodno vrijeme provodi čitajući, učeći i pisujući.
Lana Mayer
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvođači