Tastebrandy hold

Nenad Nenad
medstifter

Han tilbragte hele sit arbejdsliv i banker, især med betalinger i fremmed valuta, kreditkort, salg og kontraktforhold. Han startede grundlæggelsen af webstedet tastebrandy.com i 2009, som den eneste onlinebutik på Balkan, der har specialiseret sig i salg af brandy. Han er ansvarlig for udvikling. Han kommer på arbejde næsten hver dag med underlige forretningsidéer, der giver os hovedpine. Derfor ønsker vi, at han skal komme mindst en morgen uden nye ideer. Lad os få lidt ro. Interesser: geostrategisk politik, integrationer, økonomiske systemer, monetære ændringer, moderne penge, elektroniske penge.
Bojan
medstifter

Denne bygningsingeniør er ansvarlig for vores IT, internetmarkedsføring og andre uforståelige ting. Hans engagement i forretningen har resulteret i nye applikationer, forbedret lagerstyring og emballageinnovationer. Han er dedikeret til nye applikationer og moderne internetdesign. Han begynder at tage sig mere og mere af vores butik, og vi bekymrer os mere og mere om ham.

Interesser: Da han er single og ugift, afsætter han al sin fritid til vores butik, og vi er ham meget taknemmelig for det. Men der er ingen lønstigning, Bojan. I stedet skal du hellere blive gift og gå hjem.
Bojan
Dijana Dijana
kundeservice og regnskab

Ansvarlig for kundeservice, toldprocedurer og videresendelse, indkøb og fakturering, skatteproblemer og regnskab. Han løser problemer så let, at det irriterer os alle.

Interesser: Ud over at være en vidunderlig kone lærer hun altid og finder nye måder at imødekomme vores nye krav på.
Lana
oversættelser, tekster og poesi

Hun tager sig af de tyske og engelske versioner af vores websted. Tysk er hendes modersmål, og hun underviser i tysk og engelsk litteratur på universitetet. Vi ved ikke, hvordan hun har det med de studerende, men vi kan ikke tage brødrene Grimm og Shakespeare længere. Dette er en butik, Lana, ikke en roman

Interesser: dedikeret til sin mand og to børn, hun bruger sin fritid på at læse, studere og skrive.
Lana Mayer
Valutaer
Sprog
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Producenter

Der er i øjeblikket ingen produktanmeldelser