Tastebrandy Tim

Nenad Nenad
soustanovitelj

Celotno življenje je preživel v bankah, predvsem ukvarjajoč se z deviznimi plačili, kreditnimi karticami, prodajo in pogodbenimi razmerji. Predlagal je ustanovitev tastebrandy.com 2009 kot edine spletne trgovine na Balkanu, specializirane za prodajo žganja. On je odgovoren za razvoj. Skoraj vsak dan prihaja na delo z novimi norimi poslovnimi idejami, ki nam povzročajo glavobole. Zato želimo, da bi vsaj eno jutro prišel brez novih idej. Da se malo spočijemo.

Zanimanja: geostrateška politika, integracija, ekonomski sistemi, denarne spremembe, sodobni denar, elektronski denar.
Bojan
soustanovitelj

Ta gradbeni inženir je odgovoren za naš IT, internetni marketing in druge nerazumljive stvari. Njegova vključenost v delo je privedla do novih aplikacij, izboljšanega upravljanja zalog in inovacij v embalaži. Posvečen je novim aplikacijam in sodobnemu oblikovanju interneta. Vedno bolj skrbi za našo prodajalno, nas pa vedno bolj skrbi zanj.

Zanimanja: ker je samski in neporočen, ves svoj prosti čas posveti naši trgovini in mi smo za to seveda zelo hvaležni. Vendar ne bo povišanja plače, Bojan. Namesto tega je bolje, da se poročiš in se vrneš domov.
Bojan
Dijana Dijana
Skrb za kupce in računovodstvo

Zadolžena je za Uporabniški servis, carinske transakcije in špedicijo, nabavo in izdajanje računov, obdavčenje in računovodstvo. Probleme rešuje s tako lahkoto, da nas vse to draži.

Zanimanja: poleg tega, da je čudovita soproga, se vedno uči in najde nove načine za izpolnitev naših novih zahtev.
Lana
Prevodi, besedila in poezija

Skrbi za nemško in angleško različico naše spletne strani. Nemščina je njen materni jezik ter poučuje nemško in angleško literaturo na univerzi. Ne vemo, kako ji gre s študenti, vendar pri nas ne moremo več prenašati bratov Grim in Shakespeara. To je prodajalna, Lana, ne roman.

Zanimanja: posvečena svojemu možu in dvema otrokoma, prosti čas preživlja ob branju, učenju in pisanju
Lana Mayer
Currencies
Le lingue
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Produttori

Al momento non ci sono recensioni di prodotti