TasteBrandy Team

Nenad Nenad
medgrundare

Har spenderat sitt arbetsliv i bankar, särskilt specialiserat sig på transaktioner i utländsk valuta, kreditkort, försäljning och juridiska frågor. Han tog initiativet till utveckling av webbplats tastebrandy.com 2009, som den enda webbutiken på Balkan som specialiserat sig på försäljning av brännvin. Han är ansvarig för utveckling. Nästan varje dag kommer han till jobbet med konstiga idéer som ger oss huvudvärk. Därför vill vi att han kommer till jobbet åtminstone en morgon utan nya idéer. Så att vi kan vila en stund.

Interessen: geostrategi, integrationer, ekonomisk utveckling, monetära förändringar, nutida pengar, elektroniska pengar.
Bojan
medgrundare

Denna civilingenjör är ansvarig för våra IT-frågor, internetmarknadsföring och andra obegripliga tekniska frågor. Genom att inkludera honom i jobb har resulterat i nya appar, förbättringar i lagerhantering och innovationer i förpackningar. Han ägnar sig åt nya appar och modern webbdesign. Han börjar att bry sig om vår butik i större grad och nu oroar vi oss för honom.

Interessen: eftersom han är singel och ogift ägnar han sin fritid åt vår butik och vi är mycket tacksamma för detta. Men, ingen löneförhöjning för dig, Bojan! Så gå och gift dig nu.
Bojan
Dijana Dijana
tar hand om köpare och räkenskaper

Hon tar hand om Kundtjänst, tullförfarande och spedition, inköp och fakturering, skattefrågor och räkenskaper. Hon löser problem så enkelt att det retar oss.

Interessen: förutom att vara underbar fru lär hon sig nya sätt att uppfylla våra nya krav.
Lana
Översättningar, texter och poesi

Hon tar hand om tyska och engelska versionen av vår webbplats. Tyska är hennes modersmål och hon arbetar som föreläsare i tyska och engelska litteraturen på universitet. Vi vet inte hur det är med studenter, men vi kan inte klara Shakespeare och Bröderna Grimm längre. Detta är butiken, Lana, inte roman.

Interessen: hon ägnar sig åt sin man och två barn, hon tycker om att läsa, lära sig och skriva på sin fritid.
Lana Mayer
Valutor
Språk
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 produkter

Tillverkarna