Tastebrandy Tim

Nenad Nenad
suosnivač

Proveo je ceo radni vek u bankama, posebno se baveći deviznim plaćanjima, kreditnim karticama, prodajom i ugovornim odnosima. Inicrao je osnivanje sajta tastebrandy.com 2009, kao jedine onlajn prodavnice na Balkanu koja je specijalizovana za prodaju rakije. Zadužen je za razvoj. Skoro svakog dana dolazi na posao sa uvrnutim poslovnim idejama koje nam zadaju glavobolje. Zato mu želimo da bar jedno jutro dođe bez novih ideja. Da se malo odmorimo.

Interesovanja: geostrateška politika, integracije, privredni sistemi, monetarne promene, savremeni novac, elektronski novac.
Bojan
suosnivač

Ovaj građevinski inženjer je zadužen za naš IT, internet marketing i ostale nerazumljive stvari. Njegovo uključivanje u posao rezultiralo je novim aplikacijama, poboljšanim upravljanjem zalihama i inovacijama u pakovanju. Posvećen je novim aplikacijama i modernom internet dizajnu. Počinje sve više da se brine oko naše prodavnice, a mi se sve više brinemo za njega.

Interesovanja: pošto je samac i neoženjen, sve svoje slobodno vreme posvećuje našoj prodavnici i na tome smo mu veoma zahvalni. Ali nema povišice plate, Bojane. Umesto toga, bolje da se oženiš i ideš kući.
Bojan
Dijana Dijana
Briga o kupcima i računovodstvo

Zadužena za Korisnički servis, carinske prodžcedure i špediciju, nabavku i fakturisanje, poreska pitanja i računovodstvo. Rešava probleme takvom lakoćom, da nas sve nervira.

Interesovanja: osim što je divna supruga, uvek uči i nalazi nove načine da zadovolji naše nove zahteve.
Lana
Prevodi, tekstovi i poezija

Brine se o nemačkoj i engleskoj verziji našeg sajta. Nemački je njen maternji jezik i predaje nemačku i englesku književnost na univerzitetu. Ne znamo kako joj ide sa studentima, ali mi ne možemo više da podnesemo braću Grim i Šekspira. Ove prodavnica, Lana, a ne roman.

Interesovanja: posvećena svom mužu i dvoje dece, slobodno vreme provodi čitajući, učeći i pišući.
Lana Mayer
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvođači