Villkor

Dessa Villkor ordnar din användning av webbplatsen tastebrandy.com vid köp av varor samt vår integritetspolicy. Vänligen läs noga igenom detta dokument innan du köper. Genom att göra köp godkänner du nedanstående villkor. Om du inte godkänner dessa villkor vänligen använd inte tastebrandy.com och information på denna webbplats.


Allmän information om oss

Namn: tastebrandy.com, vlasništvo Nove logistike d.o.o. Vukovar, Hrvatska

Gatuadress: Duga 55, 32000 Vukovar, Hrvatska

Kontakt: office@tastebrandy.com, Skype: tastebrandy

Tastebrandy.com säljer inte alkoholdrycker till personer under 18 år. Genom att använda denna webbplats bekräftar du att du samt person som tar emot paket med alkoholdrycker från tastebrandy.com är myndiga. Om du inte godkänner dessa villkor, vänligen använd inte denna webbplats.

RIKTIGHET

Vi har ansträngt oss som god värd att tillse att all information på vår webbplats är korrekt, ej missledande, säker. Men det är möjligt att information blir inaktuell, ofullständig, även felaktig, särskilt om det gäller information som lämnats av tredje parter. Därmed varnar vi våra användare att vi inte kan ta hela ansvaret för varje information som man kan hitta på vår webbplats.

LÄNKAR

Vi tillåter länkar till denna webbplats, men tastebrandy förbehåller sig rätten att när som helst återkalla detta tillstånd. Tastebrandy.com kan också innehålla länkar till andra webbplatser. Köparen godkänner att tastebrandy.com är inte och kan inte vara ansvarig för tillgänglighet och riktighet av information, innehåll, annonser som finns på dessa webbplatser.

KÖPORDER

Vi tar emot endast köp som följs av fullständigt ifyllt beställningsformulär med köparens personuppgifter och leveransuppgifter. Köporder dvs. köp anses vara slutfört när Köparen lämnar sina personuppgifter och utför betalning för beställda produkter.

PRISER

Köparen förklarar sig härmed att han/hon vet om priser på produkter på webbplatsen www.tastebrandy.com som anges i svenska kronor och Euro. Du kan betala med olika betalningsmedel som accepteras av vårt autkoriserade bearbetningsföretag

ATT INGÅ KÖPAVTAL

När Köparen gör internet order (att lägga produkter i virtuell korg genom att klicka på „Lägg i korg“ och „Betalning“) och betalar beställda produkter, bekräftar tastebrandy.com då denna beställning genom att skicka e-post till Köparen. Under följande arbetsdagen får Köparen en annan e-post från tastebrandy.com med bekräftelse av order, spårningsnummer för att spåra försändelse (tracking). Detta sista steg innebär att köpavtalet mellan tastebrandy.com och Köparen har ingåtts.

Begränsning av ansvarsskyldighet gentemot Köparen

Observera att tastebrandy.com skickar alla sina försändelser som FOB Vukovar, Kroatien. Det innebär att Köparen tar ansvaret för försändelse i Vukovar, Kroatien

Köpare ansvarar för att följa alla tillämpliga föreskrifter och lagar som påverkar hans/hennes köp och användning av beställda varor. Detta omfattar alla nödvändiga tullaktiviteter, tillstånd för import och övriga tillstånd för att köpa och ta emot varor från tastebrandy.com. Vissa nationella lagar kan förbjuda konsumtion, import eller export av alkoholdrycker i postförsändelser. Köparen måste ta reda på detta innan beställer produkt på tastebrandy.com.

Om domstol fattar beslut att tastebrandy.com måste betala ersättning till köparen, ska denna ersättning begränsas till det totala beloppet av köparens beställning.

Valutor
Språk
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Tillverkarna