Pogoji poslovanja

Ta Pravilnik ureja tako uporabo spletne strani tastefandy.com pri nakupu blaga kot tudi politiko zasebnosti. Prosimo vas, da si pred nakupom natančno preberete ta dokument. Z nakupom izjavljate, da soglašate s tem Pravilnikom. Če ne sprejmete česar koli od zgoraj navedenega, vas prosimo, da ne uporabljate okusbrandy.com ali kakršnih koli informacij, ki jih vsebuje ta spletna stran. Poslujemo v skladu z zakonodajo Hrvaške.


Splošne informacije o nas

Naziv: tastebrandy.com, vlasništvo Nove logistike d.o.o. Vukovar, Hrvatska

Naslov: Duga 55, 32000 Vukovar, Hrvatska

Kontakt: office@tastebrandy.com, Skype: tastebrandy

Tastebrandy.com ne prodaja alkoholnih pijač mladoletnikom. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da ste polnoletni. Tudi z uporabo te spletne strani Kupec izjavlja, da je oseba, ki sprejema paket alkoholnih pijač iz tastebrandy.com, polnoletna. Če se s to določbo ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletnega mesta.

TOČNOST

Potrudili smo se v vlogi dobrega gospodarja zagotoviti, da so vse informacije na naši spletni strani točne, nezavajujoče, varne. Vendar pa je možno, da so nekatere informacije neažurne, nepopolne, celo napačne, še posebej, če jih posredujejo tretje osebe, in s tem opozarjamo uporabnike, da ne moremo prevzeti polne odgovornosti za vsako informacijo, ki jo lahko najdete na naši spletni strani.

POVEZAVE

Povezave na to spletno stran so dovoljene, čeprav si tastebrandy pridržuje pravico, da to pooblastilo kadar koli umakne. Tastebrandy.com lahko vsebuje tudi povezave do spletnih mest tretjih oseb. Uporabnik se strinja, da okusbrandy.com ni in ne more biti odgovoren za dostopnost ali točnost informacij, vsebine, oglasov, ki so na voljo na spletnih mestih tretjih oseb.

NAROČILO

Sprejemamo le nakupe, ki jih spremlja izpolnjen obrazec z osebnimi podatki in podatki za dostavo stranke. Naročilo za nakup oziroma nakup se šteje za izvedeno, ko Kupec pusti svoje osebne podatke in opravi plačilo naročenih proizvodov.

CENE

Kupec izjavlja, da je seznanjen s cenami proizvodov na www.tastebrandy.com, ki so prikazane v kunah in evrih. Plačilo lahko opravite s katerim koli plačilnim sredstvom, ki ga sprejme naš licencirani procesor.

SKLENITEV POGODBE O NAKUPU

Ko Kupec izpolni Spletno naročilo (dajanje proizvodov v virtualno Košarico prek»Dodaj v nakup« in »Plačilo«) in plača naročene proizvode, okusbrandy.com to naročilo potrdi prek e-pošte Kupcu. Naslednji delovni dan tastebrandy.com kupca z novo e-pošto obvesti, da je pošiljka poslana in dostavi številko pošiljke za elektronsko sledenje (tracking). To dejanje pomeni, da je prodajna pogodba med tastebrandy.com in Kupcem sklenjena.

Omejitev odgovornosti do kupca

S tem opozarjamo, da se tastebrandy.com dogovarja za usklajenost dobave FOB Vukovar za vse pošiljke. To pomeni, da kupec prevzame odgovornost za pošiljko v Vukovaru na Hrvaške .

Kupec je odgovoren za vse potrebne carinske postopke, uvozna ter druga dovoljenja za nakup in sprejem blaga s tastebrandy.com. Nekateri nacionalni zakoni lahko prepovejo uživanje, uvoz ali sprejem alkoholnih pijač v poštnih pošiljkah. S tem mora biti kupec seznanjen pred naročilom proizvoda na tastbrandy.com.

Če sodišče odloči, da mora okusbrandy.com plačati odškodnino kupcu, bo ta odškodnina omejena na znesek, ki ga je kupec plačal za blago.

Valute
Jeziki
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 izdelkov

Proizvajalci

Trenutno ni ocen