Vin

Köp vin från Serbien och Kroatien på nätet / Vin med fyllig smak och rik fruktarom.

Chardonnay Premium vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 14,5% alc.   OMRÅDE: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau KARAKTERISTIKA: Detta vin har en intensiv gul färg med inslag av gröna toner. Rik i gommen, uttalade aromer av vit stenfrukt, ett intensivt, komplext och rikt vin med behaglig syra och friskhet. SERVERING: Temperatur på 10-12 °C. MAT: Perfekt till utvalda förrätter, soppor, vitt kött och ädelfisk varmrätter, fina ostar och desserter. Ett vin för speciella tillfällen!

125,65kr

Grasevina Premium vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 14% alc.   REGION: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau KARAKTERISTIKA: Detta vin har en vacker gyllene färg med inslag av gröna reflektioner. I sin aromprofil dominerar aromen av mogen frukt med utseendet av milda honungstoner. Rund, harmonisk, intensiv och rik i gommen med fin syra. SERVERING: Temperatur på 10-12 °C. MAT: Perfekt till ädla fisk- och viträtter.

119,91kr

Traminac Premium vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 13,5% alc.   Detta är det första och enda kroatiska vinet på den officiella kungliga vinlistan. Kopplingen mellan Ilok Cellars och den brittiska aristokratin började redan 1953 när Ilocki Traminac serverades för att fira kröningen av den brittiska drottningen Elizabeth II.   REGION: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau KARAKTERISTIKA: Detta vin har en guldgul färg. Den har en mycket uttalad aromatisk profil, rosor dominerar. I gommen mycket rik, komplex och kraftfull med behaglig syra och friskhet. SERVERING: Temperatur på 10-12 °C. MAT: Perfekt till gåslever, fint ostval och utvalda desserter.

172,37kr

Traminac vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 13% alc.   Detta är det första och enda kroatiska vinet på den officiella kungliga vinlistan. Kopplingen mellan Ilok Cellars och den brittiska aristokratin började redan 1953 när Ilocki Traminac serverades för att fira kröningen av den brittiska drottningen Elizabeth II.   REGION: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau KARAKTERISTIKA: Denna utvalda Traminer har en ljusgul färg, en igenkännbar näsa och bukett av traminer-sorten med en speciell och unik karaktär. På gommen elegant och harmonisk med en krispig och slät finish. Ett vin för alla tillfällen! SERVERING: Temperatur på 10-12 °C. MAT: Perfekt tillsammans med varma förrätter, pasta, risotto, vita kötträtter och lättare desserter.

149,07kr

Visar 1 till 8 (av 8 produkter)
Valutor
Språk
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 produkter

Tillverkarna