Vin

Köp vin från Serbien och Kroatien på nätet / Vin med fyllig smak och rik fruktarom.

Chardonnay Premium vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 14,5% alc.   OMRÅDE: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau EGENSKAPER: Detta vin har en intensiv gul färg med inslag av gröna toner. Rik i gommen, uttalade aromer av vit stenfrukt, ett intensivt, komplext och rikt vin med behaglig syra och friskhet. SERVERING: Temperatur på 10-12 ° C. MAT: Perfekt till Foie gras, fint ostutbud och utvalda desserter.

79,79kr

Grasevina Premium vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 14% alc.   OMRÅDE: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau EGENSKAPER: Detta vin har en guldgul färg. Den har en mycket uttalad aromatisk profil, rosor dominerar. På gommen mycket rik, komplex och kraftfull med behaglig syra och friskhet. SERVERING: Temperatur på 10-12 ° C. MAT: Perfekt till ädla fiskrätter och vitt kött.

76,15kr

Traminac Premium vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 13,5% alc.   Detta är det första och enda kroatiska vinet på den officiella kungliga vinlistan. Kopplingen mellan Ilok Cellars och den brittiska aristokratin började redan 1953 när Ilocki Traminac serverades för att fira kröningen av den brittiska drottningen Elizabeth II.   OMRÅDE: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau EGENSKAPER: Detta vin har en guldgul färg. Den har en mycket uttalad aromatisk profil, rosor dominerar. På gommen mycket rik, komplex och kraftfull med behaglig syra och friskhet. SERVERING: Temperatur på 10-12 ° C. MAT: Perfekt till Foie gras, fint ostutbud och utvalda desserter.

109,47kr

Traminac vin från Ilok Cellars

    0,75 l, 13% alc.   Detta är det första och enda kroatiska vinet på den officiella kungliga vinlistan. Kopplingen mellan Ilok Cellars och den brittiska aristokratin började redan 1953 när Ilocki Traminac serverades för att fira kröningen av den brittiska drottningen Elizabeth II.  

94,67kr

Traminac vin från Ilok Cellars sen skörd

    0,50 l, 15% alc.   Detta är det första och enda kroatiska vinet på den officiella kungliga vinlistan. Kopplingen mellan Ilok Cellars och den brittiska aristokratin började redan 1953 när Ilocki Traminac serverades för att fira kröningen av den brittiska drottningen Elizabeth II. OMRÅDE: Kontinentala Kroatien - Den kroatiska Donau EGENSKAPER: Detta söta vin har en intensiv guldgul färg, med uttalad ros- och muscatarom. Detta ädla vin har en rik, komplex, harmonisk och söt smak. Viner att minnas! SERVERING: Temperatur på 10-12 ° C. MAT: Servera som aperitif eller till fina desserter.

126,20kr

Visar 1 till 12 (av 12 produkter)
Valutor
Språk
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Tillverkarna