Vinjak Paun AA 10 godina

33.27€ PDV 25% ukljucen

Lokacija proizvoda: EU, Hrvatska

 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Apsolutna arhiva (AA) je oznaka koja se može staviti na pića dobijena ujednjačavanjem destilata koji su starili preko deset godina, a vinjak Paun je upravo takav proizvod.

Pažljivom selekcijom najkvalitetnijih vina, njihovom destilcijom i dugogodišnjim starenjem u hrastovim buradima dobijen je vinjak sa bogatim, finim i prijatnim bukeom, punim i harmoničnim ukusom koji se pamti.

 

Barik Bure za Rakiju Veoma Stara RAKIJA Časa za rakiju zagasita boja Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Vrhunski vinjak! Miris ovog vinjaka je izražen, nenapadan, tipičan za stare destilate vina.Ukus je kompleksan i harmoničan.

 

Primag

Porodični podrum pića "PRIMAG" osnovao je 1988, godine Prof. dr Radoslav Paunović, pokretač i prvi predavač katedre za tehnologiju jakih alkoholnih pića na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, i jedan od najvećih autoriteta struke u ovom dijelu Evrope.Podrum "PRIMAG"proizvodi visokokvalitetna jaka alkoholna pića iz kategorija voćnih rakija i vinskih destilata, koristeći sofisticiranu tehnologiju kreiranu od strane profesora Paunovića. U porodičnoj arhivi pića mogu se naći primjerci i do 20 godina stari.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian

0 proizvoda

Proizvođači