22.02€

Vinjak Paun 5


2 kom. na lageru

Lokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Vinjak Paun 5
 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Vinjak „Paun 5“ je proizveden od vrhunski kvalietetnih vinskih sorti. Vinjak sa izraženom bojom ćilibara, s bogatim i lepim okusom te punim i čistim mirisom.

Iz porodičnog podruma poznatog profesora Radoslava Paunovića dolazi i ovaj poznati Vinjak, proizvod koji je u potpunosti rezultat ručne izrade. Pažljiv odabir vrhunskih vina, njihova destilacija dugogodišnjeg starenja u hrastovim buradima 5 godina ima za rezultat rakiju s bogatim, punim i čistim mirisom koji se pamti.

 

Grozđe Barik Bure za Rakiju stara Rakija Časa za rakiju zagasita boja Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Tradicionalno se pije kao aperitivno i dižestivno piće na sobnoj temperaturi. Dobro je znati tradiciju, ali treba ići i u korak s vremenom. A korak koji mi predlažemo je da pre konzumacije pustite Vinjak da malo odmori na ledu. Živeli!

 

Primag

PRIMAG porodični podrum piće osnovao je 1988. godine prof. dr Radoslav Paunović, inicijator i prvi predavač katedre za alkoholna pića na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, i jedan od najvećih profesionalnih autoriteta u ovom delu Evrope. Podrum „PRIMAG“ proizvodi visokokvalitetna jaka alkoholna pića iz kategorije voćnih rakija i vinskih destilata, koristeći sofisticiranu tehnologiju koju je stvorio profesor Paunović. U porodičnoj arhivi pića mogu se naći primjerci stari 20 godina.

 

 
22.02€
Nazad
Kupci koji su kupili ovaj proizvod, kupili su i sledeće proizvode:
Rakija šljivovica manastir Kovilj
Rakija šljivovica manastir Kovilj
Pelinkovac Badel
Pelinkovac Badel
Trenutno gledate: Vinjak Paun 5